- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

maandag 26 mei 2008

DJ Wheelz - Straight From The Lap Vol. 1

DJ Wheelz heeft jarenlang gewerkt aan zijn debuut album genaamd Straight From Da Lap Vol. 1. Er staan maar liefst zestien tracks op, waarvan er een Through Music al eerder te horen was op de Allhiphop.com mixtape Unsigned Mixtape Vol. 2.

Alle artiesten zijn afkomstig uit de V.S., en zijn op een uitzondering na, namelijk Milo In De Dance bekend van de wereldberoemde crew: Leaders Of The New School, nagenoeg onbekend. DJ Wheelz heeft 2 jaar lang gezocht op bekende internet sites als: MySpace.com, Allhiphop.com, Showcaseyourmusic.com en Rocbattle.com, en vond meerdere, talentvolle mc’s bereid om over zijn beats te spitten.

Het resultaat is een mengeling van rauwe Boombap en Ol’ School beats gemixed met een flinke dosis Westcoast flava. Daar sommige artiesten soms niet beschikten over ‘professionele’ opname apparatuur e.d., is hier en daar de geluids kwaliteit helaas niet optimaal. De cd valt hier gratis te downloaden.

Bron: ML75

Tracklist
1. INTRO- IT’S ELREY
2. JESUS JESUS- EMS
3. TERROR- MAYHEM
4. HIP (HOP) HEROIN- SEAN BLAK FEAT. REWIND
5. SHORTIES APPT.- BILL BIGGZ AND GLOCK GEORGE
6. M.O.N.E.Y.- SYCE
7. THROUGH MUSIC- QUEST THE WORDSMITH
8. BE SMART- BADNEWZ
9. TO THE TOP- EMS (CUTZ BY DJ WHEELZ, cutz recorded at the NFP studio)
10. FIRED UP-RNS
11. 10 TIMES AN MC-TUNNEL VISIONARIES
12. 10 GUNZ- GLOCK GEORGE
13. UNDERGROUND AFFAIRE- SEAN BLAK
14. THE DOUGH BOYS ANTHEM- MAC SON
15. NOT NO GAME- BILL BIGGZ, KALLIE WEED AND MILO IN DE DANCE(THORNHEARTCAMP)
16. HA- NEW JUPITER MUZIC FEAT. TIZADownload het album op http://www.greatestingenerations.com/

Geen opmerkingen:

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz