- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

zondag 22 juni 2008

Darryl ft. Ali B, Soumia & Rio - Eeyeeyo

Darryl is hard aan het werk! Een nieuwe clip uit het SPEC-kamp. Ism met de één-na-geliefste Marokkaanse Nederlander (de eerste is de kannibaal Khalid Boulahrouz), sexy Soumia (holla at me als je dit leest, dushi...je weet) en de onbetwiste Ryan Babel aka Rio! Soumia is wereldkampioen thaiboksen in haar gewichtsklasse en VJ bij TMF! Ryan Babel is international bij het zojuist uitgeschakelde Oranje (helaas...) en één van de sterspelers van het Britse Liverpool FC. En als laatste, de productie is gedaan door de gekke Big2 van The Opposites!3gp & mp4: http://sharebee.com/6937cd00

Geen opmerkingen:

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz