- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

donderdag 26 juni 2008

ZaCairo ft. Brownie Dutch - I'm A Paperchaser

Een ander talent op het gebied van Engelstalige rap is ZaCairo aka Z-A, ook uit Almere. Met zijn promo-cd Stop The Fucking Press! heeft ie al eerder de Nederlandse hiphopscene geshockeerd! Binnenkort komen er nog veel meer nummers van hem op het internet. Van zijn laatste promo-cd is er een clip gemaakt voor het nummer I'm A Paperchaser met de talentvolle zanger Brownie Dutch. Houd ZaCairo in de gaten zou ik zeggen. A-Sub, The Movement!3gp & mp4: http://sharebee.com/48a4bb0a

Geen opmerkingen:

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz