- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

zondag 22 juni 2008

Sticks - Spaanse Vlieg

Het werd weer tijd voor een single en bijbehorende videoclip van Stick & Delic's Fakkelteit album. Het is Spaanse Vlieg geworden, een track die toevallig niet is geproduceerd door Delic maar mede-Zwollenaar A.R.T. Het concept komt uit de koker van CCCP. Lekker zomers clipje, ondanks dat de fakkelbrigadiers Sticks en Rico hun dikke truien uit de kast hebben gehaald!

Sticks & Delic - Spaanse Vlieg (geproduceerd door A.R.T.)


3gp & mp4: http://sharebee.com/f41176b8

Geen opmerkingen:

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz