- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

woensdag 25 juni 2008

De Tuin Van Het Leven - Stadshonden

Rapformatie De Tuin van het leven uit Groningen en Leeuwarden brengt hun nieuwe ep Stadshonden uit. Nadat in december de cd`s Tuin van het leven en Mengelmoestuin in kleine oplage in eigen beheer werden uitgebracht is daar nu dus deze nieuwe ep genaamd Stadshonden.
De Tuin van het leven bestaat sinds de zomer van 2006 en bestaat uit mc en producer Pman uit Groningen en mc Poelier uit Leeuwarden.
De nieuwe ep is gratis te downloaden via deze link.


Tracklist Stadshonden:
1. Intro
2. Zonnestralen
3. Skit
4. Het andere liedje
5. Stadshonden feat. Kraantje Pappie
6. Mollen & Bloembollen feat. Baat
7. Stadshondje

De Tuin van het leven en Mengelmoestuin zijn vanaf heden eveneens te downloaden via myspace.com/detuinvanhetleven en myspace.com/poelier.

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz