- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

woensdag 25 juni 2008

Dion - Inspelen Op Critici

Het schijnt heel goed mogelijk te zijn dat Dion Masé stopt met het rappen. In meerdere teksten uitte de 21-jarige rapper zich over hoe hij zich voelt in de muziekbusiness, o.a. in nummers als De Beslissing, Geen Effect, en meerdere interviews. Eerder gaf hij aan dat hij liever naar school gaat dan rapt, omdat cd-verkoop een stervende branche zou zijn volgens de Spangenaar.

Sinds zijn officiële debuut mixtape Wat Ik zie leek hij bewust van het feit dat rap geen toekomst zou zijn voor hem, liet zich steeds minder zien, maar meer van zich horen. Er is alweer nieuwe muziek verschenen van de jonge MC, nog geen maand na zijn laatste Muziek van de Bodem, die ook al op het net verscheen.

Deze onaangekondigde EP bevat meerdere nummers waarin hij het volgende zegt:
MET GOD’S WIL;‘ik doe het voor hiphop, geen gevoel voor hits, verkoop jezelf, Di bleef low in het spel….
HET SPOTLICHT; ‘ik vraag mezelf af hoe erg is anders? Ik ben wat ik maak dus ben nooit veranderd… hij brengt niet wat wij verwachten, ik maak muziek voor mij, wij is anders…’
LANGERE POSTEN; ‘Dion is dood als Stack (Bundles?), alles wat ik wou was de Paddy Cake…’
WEG MET DE WIND; ‘je zag m voor de laatste keer, en dat was dat, homeboy zie je niet meer, hij maakt carrière, hij is liever niet skir… voor hem een nieuwe tijd, want t straatleven is onzin, iedereen heeft spijt…’Tracklist
01. met god’s wil (geproduceerd door sendar)
02. langere posten( geproduceerd door johny’40)
03. het spotlicht (geproduceerd door markus beats)
04. weg met de wind (geproduceerd door markus beats)
05. hiphop (geproduceerd door lauwness beats)
06. wacht even (geproduceerd door lauwness beats)
07. ben moe ft. deng & lethal (geproduceerd door sharp razor)
08. wat ik zie 7 (geproduceerd door lauwness beats)
09. vooruit (geproduceerd door 2dope)
10. mama weet (geproduceerd door markus beats

Bron: hiphopnet.nl

Download hem hier:
http://www.zshare.net/download/13968185c40d86b3/
http://www.filefactory.com/file/bb13b7/n/HIPHOPNET_NL_-_Dion_-_Inspelen_Op_Critici_rar
http://rapidshare.com/files/123980091/HIPHOPNET.NL_-_Dion_-_Inspelen_Op_Critici.rar.html

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz