- Nederhop Vidz -

De revolutie start hier.

Het is tijd voor een speciale blog voor videoclips (en soms tapes...) uit de Nederlandse hiphopscene. Zoals je nu al vermoedt, op deze blog worden alleen videoclips gedropt van Nederlandse bodem. Nederhop Vidz is in het leven geroepen om hiphop in en uit Nederland beter op de kaart te zetten.

Omdat de meeste Nederlandse video's niet ter download aangeboden worden, biedt Nederhop Vidz de clips naast streamingformaat ook in 3gp- en mp4-formaat, zodat er optimaal profijt gemaakt kan worden van de videoclips.

Geniet ervan en support NL hiphop!

- Ampirex, Nederhop Vidz

woensdag 18 juni 2008

Reejon - Regen Voor De Storm

Reejon dropt na een jaar weer een nieuwe mixtape, genaamd: Regen Voor De Storm. Voor zijn tweede project heeft Reejon o.a. samengewerkt met Sjaak, Darryl, Keizer, Negativ, DiceCream, Lucky, Arzenio en zangeres Miss Sophie. Ook Rick Ross is te horen op de tape, namelijk de intro.

Voor de titel van de mixtape is er gekozen voor Regen Voor De Storm, simpelweg omdat deze tape slechts een voorproefje is voor Reejons opkomende debuutalbum waar hij op dit moment hard mee bezig is. Producties zullen afkomstig zijn van Reverse (Stuk, Shenkie, Wat Wil Je Doen) en Hyplified (Dubbel O, Shit Is Gruwelijk).

De precieze release van het album is nog onbekend, maar tot het zo ver is, kan men volop genieten van de Regen Voor De Storm mixtape, zoals Reejon zegt: "De doopste mixtape van het jaar".

Bron: ML75De tracklist is als volgt:
01 Mijn Tijd (intro)
02 Je Bent Niet Zo
03 Zodra Ze Mij Zien ft. LuckyNigga
04 Alsjeblieft ft. Keizer
05 New Era Cap
06 Je Vindt Me Dope
07 Voel Je De Pijn ft. Arzenio, Sjaak & Negativ
08 Reken Op Niemand ft. Lucky
09 Verliefd Op Je Zus
10 Het Is Beter Zo ft. Arzenio
11 1 Liefde 2 Gedachte ft. Miss Sophie
12 Voor Die Cash ft. Darryl
13 De Motivatie
14 Gehypnotiseerd
15 Liefde Voor Hip Hop + Bonustrack

De mixtape is hier te vinden: http://nl.sitestat.com/klo/omroep-nl/s?funx_mixtape_Reejon_-_Regen_Voor_De_Storm_FunXfm.zip&ns_type=clickin

Advertenties / Advertisements

Nederlands
Nederhop Vidz is bereid om advertenties op de website te plaatsen. Tegenwoordig wordt Nederhop Vidz dagelijks bezocht door bezoekers uit de wereld, voornamelijk Nederland. Nederhop Vidz verzekert u daarom dat uw advertentie zal worden gezien. Voor meer informatie, neem contact op met Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz

English
Nederhop Vidz is willing to put advertisements on the website. Nowadays Nederhop Vidz is daily visited by visitors from all over the world, especially the Netherlands. Therefore Nederhop Vidz guarantees you that your advertisement will be seen. For more information, please contact Nederhop Vidz.

- Ampirex, Nederhop Vidz